Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser 24. marts 2023
  Amagerværkets Blok 4 modtager løbende priser og andre anerkendelser for sit unikke design og lys. Senest var det i finalen i kampen om Den Danske Lyspris. Det spektakulære lys er udviklet af Gottlieb Paludan Architects … Indlægget Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser blev først udgivet på HOFOR.
  Elisabeth Tyndeskov Voetmann
 • Ny direktør for Energi 21. marts 2023
  Gorm Elikofer bliver fra i dag ny direktør for Energi, og dermed er alle pladser i direktørgruppen permanent besat i HOFOR – Danmarks største multiforsyningsselskab. Forsyningen er stor del af vores hverdag, lige fra du … Indlægget Ny direktør for Energi blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Grønt vand: HOFOR fejrer St. Patrick’s Day hver eneste dag 17. marts 2023
  Et grønt farvestof hjælper os med at afsløre lækager i fjernvarmenettet, helt ud i de enkelte husholdninger – til glæde for både miljøet og fjernvarmekundernes pengepung. I år vil floden i Chicago igen blive farvet … Indlægget Grønt vand: HOFOR fejrer St. Patrick’s Day hver eneste dag blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Juhl Bruun
 • Københavnerne skruede markant ned for varmen over vinteren 17. marts 2023
  En ny opgørelse fra HOFOR viser, at københavnernes varmeforbrug i vintermånederne er knapt syv procent lavere end samme måneder for et år siden. Forsyningsselskabet opfordrer københavnerne til at holde fast i de gode energivaner. Mange … Indlægget Københavnerne skruede markant ned for varmen over vinteren blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • HOFOR sænker prisen på bygas 27. februar 2023
  Der er godt nyt til HOFORs bygaskunder. Prisen på bygas bliver sænket 1. marts på grund af de faldende priser på naturgas og biogas. Det gælder alle bygaskunder – både erhvervskunder og private kunder. Markedspriserne … Indlægget HOFOR sænker prisen på bygas blev først udgivet på HOFOR.
  Anders Hilding Hyllested
 • HOFOR ansætter ny, stærk direktør for økonomi og kunder 24. februar 2023
  Det bliver den erfarne Mads Grønvall fra Københavns Kommune, der bliver den nye direktør for Økonomi & Kundecenter i Danmarks største multiforsyningsselskab HOFOR. HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) henter ny direktør for Økonomi & Kundecenter i Københavns … Indlægget HOFOR ansætter ny, stærk direktør for økonomi og kunder blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • HOFOR: Vigtige havvindmøller risikerer at falde på målstregen 6. februar 2023
  Energistyrelsen har mandag 6. februar stillet sagsbehandlingen af alle Åben Dør-projekter i bero. Det er en trussel mod HOFORs havvindmølle-projekter. Derfor opfordrer HOFORs administrerende direktør, Henrik Plougmann Olsen, nu til hurtig afklaring af eventuelle problemer … Indlægget HOFOR: Vigtige havvindmøller risikerer at falde på målstregen blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Juhl Bruun
 • HOFOR vinder international designpris for dynamisk og modig arkitektur på Amagerværket 3. februar 2023
  Selv om man er et kraftvarmeværk, kan man sagtens se godt ud. Amagerværket i København får nu en af verdens mest prestigefyldte designpriser, German Design Award. Prisen tildeles HOFOR som bygherre på det spektakulære design … Indlægget HOFOR vinder international designpris for dynamisk og modig arkitektur på Amagerværket blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Vandet flød stabilt i hovedstadsområdet i 2022 27. januar 2023
  Tre ud af fire husstande og virksomheder havde hele 2022 rindende vand i hanerne uden afbrydelser. Det viser HOFORs årsopgørelse over planlagte og akutte afbrydelser i driften i de otte kommuner, forsyningsselskabet leverer vand til. … Indlægget Vandet flød stabilt i hovedstadsområdet i 2022 blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • Naboer til vindmøllepark kan søge erstatning inden 9. februar 20. januar 2023
  Aflandshage Vindmøllepark har fået etableringstilladelse, og der er sidste frist for naboer at søge erstatning inden den 9. februar. Erstatningskrav skal sendes til den uafhængige Taksationsmyndighed. Aflandshage Vindmøllepark, som HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab står bag, har … Indlægget Naboer til vindmøllepark kan søge erstatning inden 9. februar blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"