Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Du kan trygt drikke vand fra hanen 17. august 2021
  HOFORs drikkevand overholder myndighedernes grænseværdier trods fund af pesticider i grundvandsboringer. HOFOR leverer drikkevand til omkring 1 mio. borgere i hovedstadsområdet hver dag. Drikkevandet lever op til alle de krav, lovgivningen fastsætter, og vi tester … Indlægget Du kan trygt drikke vand fra hanen blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • HOFOR nomineret til Årets Bygherre 2021 16. august 2021
  Vandværksprogrammet kan hive fornem pris hjem til HOFOR. Hvert år uddeler Bygherreforeningen en pris – Årets Bygherre. De seneste to år er den gået til DTU. Men i år er HOFOR nomineret for hele organiseringen … Indlægget HOFOR nomineret til Årets Bygherre 2021 blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Svingende vandtryk i Dragør 6. juli 2021
  Vi er i gang med at modernisere styringssystemet på vandværkerne. Det kan i perioder betyde, at vandtrykket i dele af Dragør er lavere end normalt. Vi arbejder på moderniseringen hele sommeren og beklager, de gener … Indlægget Svingende vandtryk i Dragør blev først udgivet på HOFOR.
  Astrid Skotte
 • HOFOR er klar til at forlænge ikoniske havvindmøllers levetid 5. juli 2021
  En indledende analyse af HOFORs havvindmøller på Middelgrunden ud for København viser, at fundamenter og tårne kan holde i mange år endnu. Nu afventer det banebrydende pilotprojekt blot myndighedernes godkendelse, der skal sikre, at møllerne … Indlægget HOFOR er klar til at forlænge ikoniske havvindmøllers levetid blev først udgivet på HOFOR.
  Mie Wickstrøm
 • Ti år efter historisk skybrud: HOFOR har investeret milliardbeløb i skybrudssikring 28. juni 2021
  Fredag den 2. juli er det ti år siden, hovedstadsområdet blev ramt af det voldsomme skybrud, der lammede både trafikken og infrastrukturen, og kostede milliarder i oprydning og forsikringssummer. Sammen med kommunerne i hovedstadsområdet arbejder … Indlægget Ti år efter historisk skybrud: HOFOR har investeret milliardbeløb i skybrudssikring blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • HOFOR skybrudssikrer i Bredgade 28. juni 2021
  I juli går HOFOR i gang med at grave nye skybrudsrør ned i en stor del af Bredgade, så bydelen fremover er bedre beskyttet under skybrud og kraftig regn. Københavns Kommune følger fra efteråret op … Indlægget HOFOR skybrudssikrer i Bredgade blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Byens vandposte genåbner 24. juni 2021
  Der er godt nyt til byens mange løbere, parkgængere, børnefamilier og andre, der har brug for at slukke tørsten i sommervarmen. Efter en lang corona-pause genåbner de fleste af Københavns vandposte, hvor alle helt gratis … Indlægget Byens vandposte genåbner blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Solcellepark i Fjerritslev skal forsyne 9.000 husstande med grøn strøm 24. juni 2021
  HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, vil i samarbejde med projektudviklingsselskabet GreenGo Energy Group A/S opføre et solcelleanlæg i Fjerritslev, der kan forsyne godt 9.000 husstande med grøn strøm. Projektet er godkendt af Jammerbugt Kommune og kræver ikke … Indlægget Solcellepark i Fjerritslev skal forsyne 9.000 husstande med grøn strøm blev først udgivet på HOFOR.
  Mie Wickstrøm
 • Test af spildevand er det nye våben i kampen mod corona 14. juni 2021
  HOFOR er med, når et nyt våben mod coronavirus tages i brug. Test af spildevand har vist sig at være en effektiv metode, når det handler om at komme COVID-19 i forkøbet i større eller … Indlægget Test af spildevand er det nye våben i kampen mod corona blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Trafikomlægninger ved Halmtorvet udskudt 3. juni 2021
  Allerede i midten af juni omlægger HOFOR og Frederiksberg Forsyning en del af byggepladsen på Halmtorvet, så biltrafik på Halmtorvet kan passere mellem byggepladsen og Kødbyen i retning mod Hovedbanen. Men en ellers planlagt større … Indlægget Trafikomlægninger ved Halmtorvet udskudt blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"