Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Prisen på bygas falder igen 1. juli 2024
  Markedspriserne på naturgas og biogas er faldet, og det betyder, at vi kan sænke prisen på bygas igen. HOFOR tilpasser løbende prisen på bygas. Derfor steg den i 2021-2022, da energipriserne var høje. Men siden … Indlægget Prisen på bygas falder igen blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Beskyttelse af drikkevand og skovrejsning i CO2-aftale på landbruget 26. juni 2024
  Landbrugets CO2-afgift skal også gå til skovrejsning og beskyttelse af drikkevandet. I første omgang bliver 20.000 hektar jord beskyttet ved at plante skov – et godt første skridt, men der er brug for mere, for … Indlægget Beskyttelse af drikkevand og skovrejsning i CO2-aftale på landbruget blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Vand truer fra alle sider – nye løsninger skal findes  14. juni 2024
  Det er dyrt at klimasikre, men dyrere at lade være. Derfor skal der investeres i at sikre hovedstadsområdet mod de stigende vandmængder. Her spiller HOFOR og andre forsyningsselskaber en central rolle i at finde kollektive … Indlægget Vand truer fra alle sider – nye løsninger skal findes  blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Vandet er tilbage i Albertslund 10. juni 2024
  Opdateret kl. 13:43: Vi har løst problemet, og vandet er tilbage hos alle i Albertslund. Vi beklager de gener, det har givet i perioden. Kl. 12:55: Vi har konstateret, at der mangler vand på en … Indlægget Vandet er tilbage i Albertslund blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Brud på vandledning på DB Dirchsens Allé i Dragør 31. maj 2024
  Opdatering kl. 17.50 Så er der igen vand i hanerne på DB Dirchsens Allé. Sagen blev løst kl 17.30. Skulle du opleve misfarvet vand, når du åbner for hanen, så er det ganske ufarligt. Lad … Indlægget Brud på vandledning på DB Dirchsens Allé i Dragør blev først udgivet på HOFOR.
  Lise Groth Bendsen
 • Område i Valby uden varme og varmt vand i et døgn 22. april 2024
  En række havarier på fjernvarmerør i området omkring Trekronergade i Valby betyder, at det nu er nødvendigt at skifte et rør. Der bliver derfor lukket for varmen i området, og det påvirker en del husstande … Indlægget Område i Valby uden varme og varmt vand i et døgn blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand er opdateret 18. april 2024
  I løbet af 2023 er HOFORs leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand blevet opdateret, så de er nemmere at forstå og anvende. Derved får både private kunder, erhvervskunder og rådgivere mfl. et opdateret indblik … Indlægget Leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand er opdateret blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Lukket for vandet på dele af Christianshavn 28. marts 2024
  OPDATERET TORSDAG KL. 20.55: Arbejdet er afsluttet, og alle vandkunder på Christianshavn skulle igen have vand i hanen.  ________ Vi har natten mellem onsdag 27. marts og torsdag 28. marts lukket for et vandrør i … Indlægget Lukket for vandet på dele af Christianshavn blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Juhl Bruun
 • Nu er der blødere vand til fire kommuner 27. marts 2024
  Dele af Hvidovre, Rødovre, Vallensbæk og Albertslund har nu vand med mindre kalk i hanerne. Se på vores nye interaktive kort, om det gælder dig – og få tips til, hvad du skal gøre, når … Indlægget Nu er der blødere vand til fire kommuner blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Amager har oplevet kortvarige udfald på fjernvarmen natten til onsdag 6. marts 2024
  Problemerne skyldes gentagne strømsvigt på en pumpestation, der leverer fjernvarme til Amager. Forsyningen er genoprettet og alle kunder har varme igen. Indlægget Amager har oplevet kortvarige udfald på fjernvarmen natten til onsdag blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Scott Lund

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"