Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • HOFOR forventer at kunne holde prisen på fjernvarme i ro det kommende år 19. oktober 2021
  Store dele af den danske befolkning bliver ramt af stigende energipriser hen over vinteren. Men ikke alle. ”Vi forventer, at fjernvarmekunder i vores område går fri,” siger planlægningschef i Hovedstads­områ­dets Forsyningsselskab, HOFOR, Charlotte Søndergren. Det … Indlægget HOFOR forventer at kunne holde prisen på fjernvarme i ro det kommende år blev først udgivet på HOFOR.
  Sørine Ahlgren
 • NCC og SMET vinder kontrakt på Kalvebod Brygge Skybrudstunnel 12. oktober 2021
  HOFOR og Frederiksberg Forsyning har valgt konsortiet NCC/SMET som hovedentreprenør på byggeriet af den 1,3 km lange Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, der skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser under skybrud. Kalvebod Brygge … Indlægget NCC og SMET vinder kontrakt på Kalvebod Brygge Skybrudstunnel blev først udgivet på HOFOR.
  Sørine Ahlgren
 • Vi tjekker drikkevandet for flourstoffer 12. oktober 2021
  Miljøstyrelsen skærpede i juni måned grænseværdien for fire flourstoffer (PFAS-stoffer). HOFOR har siden 2014 kontrolleret drikkevandet for disse stoffer. Vores kontrol sikrer, at drikkevandet fra vores vandværker opfylder myndighedernes løbende krav til en god vandkvalitet. … Indlægget Vi tjekker drikkevandet for flourstoffer blev først udgivet på HOFOR.
  Sørine Ahlgren
 • Rent badevand i havnen mindst 350 dage om året 12. oktober 2021
  I København kan du bade midt i byen. Det er unikt og skyldes en fremsynet udbygning af kloaksystemet. Mindst 350 dage om året er vandet i Københavns havn så rent, at borgerne kan svømme, dykke … Indlægget Rent badevand i havnen mindst 350 dage om året blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • 3,3 mio. m3 tættere på blødere vand til hele hovedstadsområdet 12. oktober 2021
  Værket ved Marbjerg leverer blødgjort vand til hovedstadsområdet, og nu er HOFORs nye anlæg gået fra at være et projekt til at være i normal drift. Der var skåltaler, pølsevogn og god stemning da projektfolk, … Indlægget 3,3 mio. m3 tættere på blødere vand til hele hovedstadsområdet blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Den nye belysning på Amagerværket fortæller historien om det grønne København 8. oktober 2021
  Torsdag den 7. oktober kl. 19:30 blev der tændt for den permanente belysning på Amagerværkets blok 4. Ofte er kraftværker store, men ret anonyme, bygninger, der henligger i mørke om aftenen – eventuelt med et … Indlægget Den nye belysning på Amagerværket fortæller historien om det grønne København blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • HOFOR hæver prisen på bygas 1. oktober 2021
  Kubikmeterprisen på bygas sættes op. Prisstigningen skyldes stigende priser på naturgas og biogas, som bruges til fremstilling af bygas. Pr. 1. oktober 2021 stiger bygasprisen fra 4,46 kr./m3 til 6,78 kr./m3, inklusive afgifter og moms. … Indlægget HOFOR hæver prisen på bygas blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Klimaets mand: HOFORs mangeårige administrerende direktør Lars Therkildsen takker af til næste år 1. oktober 2021
  Det er tid til familie og et nyt kapitel i arbejdslivet for Lars Therkildsen. Derfor forlader han senest næste sommer HOFOR – Danmarks største multiforsyningsselskab og lokomotiv i landets grønne omstilling og klimatilpasningen af hovedstadsområdet. … Indlægget Klimaets mand: HOFORs mangeårige administrerende direktør Lars Therkildsen takker af til næste år blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Det betaler sig at tænde gradvist for varmen 30. september 2021
  På mange områder i livet er vi vant til, at hurtighed betaler sig. Men der er faktisk et område, hvor det modsatte gør sig gældende – nemlig på varmeområdet. Der er penge at spare, hvis … Indlægget Det betaler sig at tænde gradvist for varmen blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Nu omlægges trafikken ved Halmtorvet 30. september 2021
  11. oktober udvider HOFOR og Frederiksberg Forsyning deres byggeplads på Halmtorvet. Det betyder, at Gasværksvej spærres af for biltrafik ved Halmtorvet og at trafikforholdene i de nærliggende gader ændres i de næste knap fire år. … Indlægget Nu omlægges trafikken ved Halmtorvet blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"