Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Infomøde om rettigheder som nabo til Aflandshage Vindmøllepark 7. december 2022
  Torsdag 15. december inviterer HOFOR alle interesserede til digitalt informationsmøde om Aflandshage Vindmøllepark. Mødet er en orientering om de lovsikrede muligheder for at anmelde krav om erstatning for værditab på sin bolig – og på … Indlægget Infomøde om rettigheder som nabo til Aflandshage Vindmøllepark blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen
 • Nye priser på vand 5. december 2022
  Vandprisen for HOFORs omkring 1 mio. kunder bliver ændret 1. januar 2023. Set bredt over de otte kommuner vi leverer vand til, er der tale om en stabil vandpris. Der er ændringer i vandprisen fra … Indlægget Nye priser på vand blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Navnenyt: Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i HOFOR 30. november 2022
  Charlotte Søndergren (54 år) er udnævnt til direktør for forretningsområdet Forsyningsstrategi & Vind i HOFOR og skal nu stå i spidsen for at udvikle og sikre grøn omstilling i Danmarks største multiforsyningsselskab. Den nye områdedirektør … Indlægget Navnenyt: Ny områdedirektør skal udvikle fremtidens forsyning i HOFOR blev først udgivet på HOFOR.
  Lenette Holst Larsen
 • 19° er ikke helt skævt 28. november 2022
  Hvis vi alle skruer ned for varmen, går det ikke helt skævt. Sådan lyder budskabet fra HOFOR i en ny kampagne, der skal få alle HOFORs 665.000 kunder til at holde på varmen sammen. Københavnerne … Indlægget 19° er ikke helt skævt blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Beredskabsøvelser på Amagerværket i uge 48 28. november 2022
  Som følge af mulige trusler mod den danske energiinfrastruktur udløst af invasionen i Ukraine er det nødvendigt for myndighederne at holde øvelser, hvor beredskabet bliver trænet, så det sidder lige i skabet, hvis der skulle … Indlægget Beredskabsøvelser på Amagerværket i uge 48 blev først udgivet på HOFOR.
  Marie Irgens
 • Jubilæum: Vand med mindre besvær har flydt fem år i Brøndby 18. november 2022
  Brøndby fik som den første kommune i HOFORs forsyningsområde blødere vand – vand med mindre kalk – for fem år siden. Erfaringerne fra Brøndby viser, at kunderne sparer tid og penge og samtidig skåner miljøet. … Indlægget Jubilæum: Vand med mindre besvær har flydt fem år i Brøndby blev først udgivet på HOFOR.
  Anders Hilding Hyllested
 • Driftig driftstekniker hiver energipris hjem 17. november 2022
  Driftstekniker Morten Tofteby fra en større boligejendom på Østerbro er vinderen af Den Gyldne Termostat 2022. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, uddeler energiprisen til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for energioptimering med intelligent energistyring. … Indlægget Driftig driftstekniker hiver energipris hjem blev først udgivet på HOFOR.
  Marie Irgens
 • Skyller du penge ud i toilettet? 16. november 2022
  Hvis dit toilet løber, er der mange penge at spare ved at få det stoppet. Måske er det ikke synligt, at det løber, men HOFOR har tre små tips til at tjekke, om du skyller … Indlægget Skyller du penge ud i toilettet? blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Energistyrelsen giver grønt lys til HOFORs plan om vindmøller i Øresund 11. november 2022
  Visionen om en havvindmøllepark, der kan levere grøn strøm til op til 300.000 husstande tæt på forbrugerne i Øresundsregionen, ser ud til at kunne blive en realitet. Energistyrelsen har netop givet etableringstilladelsen, og de nye … Indlægget Energistyrelsen giver grønt lys til HOFORs plan om vindmøller i Øresund blev først udgivet på HOFOR.
  Marie Irgens
 • HOFOR uddeler energiprisen Den Gyldne Termostat 9. november 2022
  Snart skal årets energihelt findes, når HOFOR uddeler Den Gyldne Termostat. En pris, der tilfalder den driftsansvarlige, der har sikret størst energioptimering med intelligent energistyring. Tre driftige driftsfolk er nomineret til prisen og hvem, der … Indlægget HOFOR uddeler energiprisen Den Gyldne Termostat blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"