Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

  • Du sparer 5 procent, når du skruer 1°C ned 11. oktober 2024
    Små ændringer i din hverdag kan udgøre en stor forskel i dit samlede varmeforbrug. Og din varmeregning. Hvis du skruer en smule på radiatorens termostat, så temperaturen i rummet sænkes med én grad °C, sparer … Indlægget Du sparer 5 procent, når du skruer 1°C ned blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Indstil termostater ens 11. oktober 2024
    Når du indstiller dine termostater rigtigt, kan du spare penge på din varmeregning. Har du flere radiatorer i samme rum, eller i rum med åbne døre imellem, bør du indstille termostaterne på det samme. Så … Indlægget Indstil termostater ens blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Lad varmen komme ud i rummet 11. oktober 2024
    Du bør altid holde minimum 20 cm. afstand mellem din sofa eller andre store møbler og radiatoren. På den måde sørger du for, at varmen kommer effektivt ud i rummet. Når en sofa eller andre … Indlægget Lad varmen komme ud i rummet blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Dæk ikke din radiator til 11. oktober 2024
    Lad varmen få fri bane, og spar penge på din varmeregning. Selvom det er fristende at gemme en radiator væk bag et par lange gardiner, og ikke mindst at bruge radiatoren til at tørre våde … Indlægget Dæk ikke din radiator til blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Store dele af København mangler varme og varmt vand 2. oktober 2024
    OPDATERET 07.30: Der mangler stadig varme og varmt vand i den sydlige del af Indre By. I resten af København skulle fjernvarmen dog være tilbage. Vi arbejder på at genetablere varmeforsyningen for de sidste, og … Indlægget Store dele af København mangler varme og varmt vand blev først udgivet på HOFOR.
    Thomas Juhl Bruun
  • HOFOR fortsætter med at levere bygas – og i 2025 bliver den CO2-neutral 26. september 2024
    Indlægget HOFOR fortsætter med at levere bygas – og i 2025 bliver den CO2-neutral blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Spar energi og penge: Tænd langsomt for varmen 24. september 2024
    Efteråret er over os, og de kolde måneder nærmer sig hastigt. Det betyder, at vi snart skal tænde for varmen. Tænder du langsomt for varmen på dit fjernvarmeanlæg, kan du spare penge og energi. Det … Indlægget Spar energi og penge: Tænd langsomt for varmen blev først udgivet på HOFOR.
    Mette Nikolajsen
  • Lavt vandtryk i Mørkhøj-Brønshøj 23. september 2024
    Husstande i et område af Mørkhøj-Brønshøj kan opleve et lavere vandtryk end normalt i dagene fra den 23. september til den 27. september 2024. Se præcist hvor på kortet nedenfor: Det skyldes, at vi skal … Indlægget Lavt vandtryk i Mørkhøj-Brønshøj blev først udgivet på HOFOR.
    Lise Groth Bendsen
  • Beredskabsside 13. september 2024
    Regnen er stilnet af og de fleste veje i hovedstadsområdet er åbne igen. Presset på kloaksystemet er mindre nu, og de store bassiner er ved at blive tømt, så regn og spildevand bliver sendt ud … Indlægget Beredskabsside blev først udgivet på HOFOR.
    Site Master
  • HOFOR til Kulturnatten – en aften i vandets tegn 2. september 2024
    Giv børnene en oplevelse, de sent glemmer og mød vores eksperter i klimasikring og drikkevand, når HOFOR stiller op på både Københavns Rådhus og i Industriens Hus for at gøre jer klogere på klimasikring, vandets … Indlægget HOFOR til Kulturnatten – en aften i vandets tegn blev først udgivet på HOFOR.
    Andreas Smedegaard

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"