Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Område i Valby uden varme og varmt vand i et døgn 22. april 2024
  En række havarier på fjernvarmerør i området omkring Trekronergade i Valby betyder, at det nu er nødvendigt at skifte et rør. Der bliver derfor lukket for varmen i området, og det påvirker en del husstande … Indlægget Område i Valby uden varme og varmt vand i et døgn blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand er opdateret 18. april 2024
  I løbet af 2023 er HOFORs leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand blevet opdateret, så de er nemmere at forstå og anvende. Derved får både private kunder, erhvervskunder og rådgivere mfl. et opdateret indblik … Indlægget Leveringsbestemmelser for fjernvarme, bygas, vand og spildevand er opdateret blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Lukket for vandet på dele af Christianshavn 28. marts 2024
  OPDATERET TORSDAG KL. 20.55: Arbejdet er afsluttet, og alle vandkunder på Christianshavn skulle igen have vand i hanen.  ________ Vi har natten mellem onsdag 27. marts og torsdag 28. marts lukket for et vandrør i … Indlægget Lukket for vandet på dele af Christianshavn blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Juhl Bruun
 • Nu er der blødere vand til fire kommuner 27. marts 2024
  Dele af Hvidovre, Rødovre, Vallensbæk og Albertslund har nu vand med mindre kalk i hanerne. Se på vores nye interaktive kort, om det gælder dig – og få tips til, hvad du skal gøre, når … Indlægget Nu er der blødere vand til fire kommuner blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Amager har oplevet kortvarige udfald på fjernvarmen natten til onsdag 6. marts 2024
  Problemerne skyldes gentagne strømsvigt på en pumpestation, der leverer fjernvarme til Amager. Forsyningen er genoprettet og alle kunder har varme igen. Indlægget Amager har oplevet kortvarige udfald på fjernvarmen natten til onsdag blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Scott Lund
 • Svarer-udvalgets anbefalinger kan være godt nyt for beskyttelsen af drikkevandet 21. februar 2024
  HOFOR ser potentielt godt nyt for beskyttelsen af det danske grundvand i de foreløbige oplysninger om Svarer-udvalgets modeller til en CO2-afgift på landbruget, som blev fremlagt onsdag. Hvis regeringens Grøn Trepart forhandlinger følger modellerne, vil … Indlægget Svarer-udvalgets anbefalinger kan være godt nyt for beskyttelsen af drikkevandet blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Regeringsudspil om CO2-fangst er skruet godt sammen 17. januar 2024
  HOFOR ser gode perspektiver i regeringens udspil til langsigtede rammevilkår for CO2-fangst i forsyningssektoren, der er offentliggjort onsdag. Udspillet sikrer, at forsyningsselskaber kan investere i CCS. Det er et centralt og nødvendigt element i en … Indlægget Regeringsudspil om CO2-fangst er skruet godt sammen blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Blødere vand får særlig betydning for dem med blødgøringsanlæg 17. januar 2024
  Dele af Hvidovre, Rødovre, Albertslund og Vallensbæk får snart vand med mindre kalk. Det mindsker brugen af kemikalier, sænker CO2-udledningen, og samtidig sparer kunderne penge. Har man blødgøringsanlæg, skal man huske at sikre, at anlægget … Indlægget Blødere vand får særlig betydning for dem med blødgøringsanlæg blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • HOFOR klar med ambitiøs plan for store varmepumper i hovedstadens fjernvarme 9. januar 2024
  I fremtiden vil boliger i København i højere grad blive opvarmet af kollektive, eldrevne varmepumper. Som et led i en strategisk satsning skruer HOFOR nemlig op for tempoet i etableringen af en række varmepumper. Dermed … Indlægget HOFOR klar med ambitiøs plan for store varmepumper i hovedstadens fjernvarme blev først udgivet på HOFOR.
  Elisabeth Tyndeskov Voetmann
 • Lyset har brændt i HOFORs ikoniske bygning i 125 år 4. januar 2024
  Selv om man er en flot, gammel historisk bygning udenpå, kan man godt have et nyt og topmoderne køleanlæg indeni. HOFORs forsyningsbygning på Tietgensgade tæt ved Tivoli fylder 125 år. Forsyningsbygningen på Tietgensgade tæt ved … Indlægget Lyset har brændt i HOFORs ikoniske bygning i 125 år blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"