Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Tænd langsomt for varmen 3. oktober 2023
  Er du villaejer, så tænd langsomt for dit fjernvarmeanlæg og spar penge og energi. Det er let – følg disse enkle spareråd. Efteråret nærmer sig, og det er derfor igen tid til at skrue op for … Indlægget Tænd langsomt for varmen blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • Hovedrengøring i Københavns Havn var startskud til populære badesteder 26. september 2023
  Nok melder kalenderen efterår, men de sidste uger har budt på mange solskinstimer, der har forlænget københavnernes badeiver i byens badezoner, havnebade og bynære strande. At man kan bade midt i en storby, skyldes store … Indlægget Hovedrengøring i Københavns Havn var startskud til populære badesteder blev først udgivet på HOFOR.
  Elisabeth Tyndeskov Voetmann
 • HOFOR og Vestas skaber grøn strøm til Vesthimmerland 19. september 2023
  HOFOR har valgt Vestas som leverandør af vindmøller til Bjørnstrup Vindmøllepark. Det er en afgørende milepæl for projektet, der har været mere end fem år undervejs – blandt andet på grund af et kirkeveto. Også … Indlægget HOFOR og Vestas skaber grøn strøm til Vesthimmerland blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Juhl Bruun
 • 144.000 gamle mursten får nyt liv 14. september 2023
  Der er stort fokus på bæredygtighed, når HOFOR moderniserer sine vandværker. Blandt andet på Værket ved Søndersø i det nordlige Sjælland, hvor tusindvis af mursten bliver genbrugt.   Et nænsomt nedrivnings-arbejde er i fuld gang ved … Indlægget 144.000 gamle mursten får nyt liv blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • HOFOR undersøger nye muligheder for at bruge tomt pumpehus 12. september 2023
  HOFOR har trukket sin ansøgning tilbage om at nedrive gammelt pumpehus ved Dybbølsbro, efter nye muligheder er dukket op. Der er dialog med Københavns Kommune om at bevare bygningen. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, har en gammel … Indlægget HOFOR undersøger nye muligheder for at bruge tomt pumpehus blev først udgivet på HOFOR.
  Andreas Smedegaard
 • Ta’ en september-søndag med sjove og spiselige oplevelser 31. august 2023
  Du kan tænde for et skybrud, bygge vindmøller og bage pandekager på solparabol, når ENERGI & VAND holder åbent hus søndag 10. september fra klokken 11 til 16 i Valby. Alle er velkomne, og det … Indlægget Ta’ en september-søndag med sjove og spiselige oplevelser blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • Mere skov er godt nyt for drikkevandet 28. august 2023
  Mindre end et år efter at Himmelev Skov voksede med 40 ha, offentliggør HOFOR nu sammen med Roskilde Kommune og Naturstyrelsen, at skoven bliver udvidet med yderligere 55 ha. Udvidelsen er med til at styrke … Indlægget Mere skov er godt nyt for drikkevandet blev først udgivet på HOFOR.
  Site Master
 • En tredjedel af Københavns hotelværelser bliver nu kølet med havvand 10. juli 2023
  Oven på en forsommer med hedebølge får nu cirka 8.500 hotelværelser i Storkøbenhavn leveret aircondition via havvand mod blot 4.000 i 2018. Vandet kommer fra Københavns Havn, og løsningen hedder fjernkøling, som bl.a. er attraktiv, … Indlægget En tredjedel af Københavns hotelværelser bliver nu kølet med havvand blev først udgivet på HOFOR.
  Site Master
 • HOFOR sænker prisen på bygas 6. juli 2023
  Vaskeriet, restauranten og caféen er nogle af de kunder, der nu kan se frem til at spare penge på bygas. Fra 1. august sænker HOFOR prisen på bygas for kunder, der betaler efter forbrug, med … Indlægget HOFOR sænker prisen på bygas blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Aflandshage Vindmøllepark skudt til hjørne 6. juli 2023
  HOFOR har modtaget meddelelse fra Energiklagenævnet om, at nævnet ophæver Energistyrelsens etableringstilladelse til Aflandshage Vindmøllepark, som vi modtog i efteråret. HOFOR er nu sammen med rådgivere ved at nærlæse Energiklagenævnets meddelelse for få et overblik … Indlægget Aflandshage Vindmøllepark skudt til hjørne blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"