Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • Svarer-udvalgets anbefalinger kan være godt nyt for beskyttelsen af drikkevandet 21. februar 2024
  HOFOR ser potentielt godt nyt for beskyttelsen af det danske grundvand i de foreløbige oplysninger om Svarer-udvalgets modeller til en CO2-afgift på landbruget, som blev fremlagt onsdag. Hvis regeringens Grøn Trepart forhandlinger følger modellerne, vil … Indlægget Svarer-udvalgets anbefalinger kan være godt nyt for beskyttelsen af drikkevandet blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • HOFOR støjer lige nu meget på Rådhuspladsen 5. februar 2024
  Frem til og med onsdag den 7. februar arbejder HOFOR med at nedbryde et underjordisk betonkammer på Rådhuspladsen. Arbejdet foregår mellem kl. 7.00- 15.00 og udføres for sikre mod rotter og vandansamlinger under jorden. Selve … Indlægget HOFOR støjer lige nu meget på Rådhuspladsen blev først udgivet på HOFOR.
  Thomas Scott Lund
 • Regeringsudspil om CO2-fangst er skruet godt sammen 17. januar 2024
  HOFOR ser gode perspektiver i regeringens udspil til langsigtede rammevilkår for CO2-fangst i forsyningssektoren, der er offentliggjort onsdag. Udspillet sikrer, at forsyningsselskaber kan investere i CCS. Det er et centralt og nødvendigt element i en … Indlægget Regeringsudspil om CO2-fangst er skruet godt sammen blev først udgivet på HOFOR.
  Christina Otzen
 • Blødere vand får særlig betydning for dem med blødgøringsanlæg 17. januar 2024
  Dele af Hvidovre, Rødovre, Albertslund og Vallensbæk får snart vand med mindre kalk. Det mindsker brugen af kemikalier, sænker CO2-udledningen, og samtidig sparer kunderne penge. Har man blødgøringsanlæg, skal man huske at sikre, at anlægget … Indlægget Blødere vand får særlig betydning for dem med blødgøringsanlæg blev først udgivet på HOFOR.
  Stig Søndersø
 • HOFOR klar med ambitiøs plan for store varmepumper i hovedstadens fjernvarme 9. januar 2024
  I fremtiden vil boliger i København i højere grad blive opvarmet af kollektive, eldrevne varmepumper. Som et led i en strategisk satsning skruer HOFOR nemlig op for tempoet i etableringen af en række varmepumper. Dermed … Indlægget HOFOR klar med ambitiøs plan for store varmepumper i hovedstadens fjernvarme blev først udgivet på HOFOR.
  Elisabeth Tyndeskov Voetmann
 • Lyset har brændt i HOFORs ikoniske bygning i 125 år 4. januar 2024
  Selv om man er en flot, gammel historisk bygning udenpå, kan man godt have et nyt og topmoderne køleanlæg indeni. HOFORs forsyningsbygning på Tietgensgade tæt ved Tivoli fylder 125 år. Forsyningsbygningen på Tietgensgade tæt ved … Indlægget Lyset har brændt i HOFORs ikoniske bygning i 125 år blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen
 • Julens fedt er afløbets skræk 22. december 2023
  Snart kører gryder og pander på højtryk med årets julemad. Med forhøjet aktivitet i køkkenet rundt om i de danske hjem kommer vi nu med et par råd om, hvordan du kan komme af med … Indlægget Julens fedt er afløbets skræk blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • Skønheden Sigrid på 110 tons skal hjælpe med at skybrudssikre hovedstaden 21. december 2023
  Kæmpeboremaskinen “Sigrid” på 110 tons skal nu i gang med at bore anden halvdel af Kalvebod Brygge Skybrudstunnel, som skal holde det østlige Frederiksberg og Vesterbro fri for oversvømmelser ved skybrud. Onsdag blev hun døbt, … Indlægget Skønheden Sigrid på 110 tons skal hjælpe med at skybrudssikre hovedstaden blev først udgivet på HOFOR.
  Mette Nikolajsen
 • HOFOR gør klar til at fange CO2 på Amagerværket 18. december 2023
  Hvis Københavns Kommune skal nå sit mål om at være klimapositiv i 2035, kræver det bl.a., at den CO2, som udledes fra byens største CO2-kilder, bliver fanget. HOFOR undersøger muligheden for at fange op mod … Indlægget HOFOR gør klar til at fange CO2 på Amagerværket blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen
 • Hold på varmen – og pas på klima og pengepung 15. december 2023
  Energilagrene er fyldte nok til, at vi kan holde varmen denne vinter, men HOFOR opfordrer til at fortsætte de gode sparevaner af hensyn til klimaet, pengepungen og vores fælles energiressourcer. Med budskabet “Det er er ikke … Indlægget Hold på varmen – og pas på klima og pengepung blev først udgivet på HOFOR.
  Lene Solskov

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"