Nyheder

Læs de seneste nyheder om vandafledning.dk, samt aktuelle nyheder fra HOFOR.dk og Vandcenter.dk.

RSS Nyheder fra Vandcenter.dk

RSS Nyheder fra HOFOR

 • HOFOR leverer regnvand til byens fejemaskiner 24. juni 2022
  Frem for at bruge de dyrebare dråber fra hanerne, rengøres byens gader og fortove med noget af det regnvand, der falder fra oven. Der spares millioner af rent liter drikkevand på den konto. HOFOR, Hovedstadsområdets … Indlægget HOFOR leverer regnvand til byens fejemaskiner blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen
 • Sådan vil HOFOR forlænge ikoniske havvindmøllers levetid 16. juni 2022
  HOFOR har annonceret udbuddene af et pionerprojekt, der handler om levetidsforlængelse af de kendte havvindmøller på Middelgrunden ud for København. Projektet kan bevare møllerne og sikre, at de i op til 25 år endnu kan … Indlægget Sådan vil HOFOR forlænge ikoniske havvindmøllers levetid blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • HOFORs plan om havvindmøller i Øresund får vigtig godkendelse 14. juni 2022
  Visionen om en havvindmøllepark, der kan levere grøn strøm til op til 300.000 husstande tæt på forbrugerne i Øresundsregionen, er rykket et stort skridt nærmere – efter at Energistyrelsen har godkendt projektets miljørapport. Afgørelsen betyder, … Indlægget HOFORs plan om havvindmøller i Øresund får vigtig godkendelse blev først udgivet på HOFOR.
  Lenette Holst Larsen
 • Detektiver lytter på vandrørene 12. maj 2022
  I helt bogstavelig forstand lytter HOFORs ‘vanddetektiver’ på rørene, når de skal finde ud af, hvor der er opstået et hul. Hvert år bliver der repareret huller og dermed sparet mange tusinde liter rent drikkevand, … Indlægget Detektiver lytter på vandrørene blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • HOFOR renoverer bro på Regnemarkværket 12. maj 2022
  Regnemark: Der bliver spærret for gennemkørsel for biler i tre måneder, mens cyklister og gående kan komme over via en midlertidig bropassage. Den gamle bro over Køge Å på Regnemarkværket, der fører ind til vandværket, … Indlægget HOFOR renoverer bro på Regnemarkværket blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • HOFOR melder ferietid for varmeanlægget 6. maj 2022
  Tidligere på sæsonen har HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, allerede opfordret kunderne til at værne om energiforbruget ved at udnytte energihullerne og sænke temperaturen på varmeapparatet. Nu er der flere gode råd at hente. Det er nemlig … Indlægget HOFOR melder ferietid for varmeanlægget blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Ny Folkeskov ved Slangerup skal beskytte drikkevandet 29. april 2022
  Syd for Slangerup skal i foråret plantes 130.000 træer og buske i Hørup Folkeskov. Jorden, der plantes på, er finansieret af HOFOR for at beskytte drikkevandet. Tilplantningen af Hørup Folkeskov sker i et samarbejde mellem … Indlægget Ny Folkeskov ved Slangerup skal beskytte drikkevandet blev først udgivet på HOFOR.
  Jonas Snitgaard Nielsen
 • Forbrugervalg 2022: Her er HOFORs forbrugerrepræsentanter 19. april 2022
  Anders Jørn Jensen og Povl Markussen er begge genvalgt som forbrugerrepræsentanter i bestyrelserne for HOFORs 16 vand- og spildevandsselskaber. Afstemningsperioden til forbrugervalget i HOFOR blev afsluttet den 4. april 2022. I alt var 17 kandidater … Indlægget Forbrugervalg 2022: Her er HOFORs forbrugerrepræsentanter blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel
 • Ny aftale mellem HOFOR og BIOFOS øger andelen af biogas i bygas til 85 pct. 31. marts 2022
  HOFOR og BIOFOS har netop indgået en 20-årig aftale om at forsyne bygasnettet med grøn biogas fra Renseanlægget Damhusåen i Valby. På den måde er HOFOR og BIOFOS med til at reducere brugen af fossil … Indlægget Ny aftale mellem HOFOR og BIOFOS øger andelen af biogas i bygas til 85 pct. blev først udgivet […]
  Mads Walløe Dobel
 • Klar til fremtidens regn: skybrudstunnel indviet på Østerbro 10. marts 2022
  Seks meter under jorden snor den 1,1 km lange skybrudstunnel sig, og med en kapacitet på op til4500 m3, skal tunnelen være med til at holde beboerne på Østerbro tørskoede ved fremtidens skybrud. HOFOR, Hovedstadsområdets … Indlægget Klar til fremtidens regn: skybrudstunnel indviet på Østerbro blev først udgivet på HOFOR.
  Mads Walløe Dobel

ADRESSE

Vandafledning ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr. 38152106

KONTAKT

Tlf.nr. 25 94 25 81
E-mail: info@vandafledning.dk

Få tilsendt vores PDF
"5 gode råd til at sikre korrekt vandafledning"